Laatste Nieuws

Nieuwe Aladdin-film al deze maand op Disney+

Aladdin Disney+

De nieuwe Aladdin film komt nog later deze maand op Disney+. Een woordvoerder van de streamingdienst gaf eerder al aan dat het de bedoeling is dat er een periode van zeven maanden komt tussen de release van een film in de bioscoop en op Disney+. Dat ritme heeft de streamingdienst nu bevestigd met de aankondiging van Aladdin (2019).

Aladdin

Disney heeft dit jaar meerdere films in een nieuw jasje gestoken. Zo was The Lion King aan de beurt, maar ook de klassieker Aladdin. In Aladdin draait het om de innemende straatrat Aladdin. Als hij als jongen van de straat verliefd wordt op een prinses, lijkt hij kansloos. Maar dan vindt hij een lamp vol magie waaruit een Geest al zijn wensen kan vervullen. Samen met zijn kracht probeert hij het hart van Jasmine te veroveren.

Aladdin op Disney Plus

De nieuwe live-action film van Aladdin wordt nog dit jaar toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Wie op de titel zoekt in het aanbod van de streamingdienst, ziet de pagina al verschijnen. Daarbij geeft Disney aan dat de titel vanaf 29 december 2019 te bekijken is. Daarmee zit er net iets meer dan zeven maanden tussen de release. De film ging in Nederland tenslotte op 22 mei 2019 in première in de bioscoop.