Marvel

Nieuwe Marvel-serie Loki twee dagen eerder op Disney+

Loki Disney Plus

Na WandaVision zijn de volgende Marvel-series onderweg naar Disney+. Nadat eerder duidelijk werd dat Falcon & The Winter Soldier op 19 maart naar de streamingdienst komt, is nu ook duidelijk dat we vanaf 9 juni aan de slag kunnen met de gloednieuwe serie waarin Loki centraal staat. Dat is twee dagen eerder dan eerst gecommuniceerd werd.

Loki

De nieuwe Marvel-serie Loki neemt ons mee naar de gebeurtenissen na Avengers: Endgame. We zien hoe Loki terecht komt bij de Time Variance Authority, een mysterieuze en krachtige organisatie die de tijdlijnen in het hele multiversum bewaakt. Het eerste seizoen van de serie telt zes afleveringen. Naast de rol van Tom Hiddleston als Loki, zijn er ook rollen voor Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Sophia Di Martino, Wunmi Mosaku en Richard E. Grant.

Naast Loki, WandaVision en Falcon & The Winter Soldier wordt gewerkt aan nog een hele reeks Marvel-series. In totaal gaat het om tien stuks. Daarbij zitten ook Hawkeye en Ms. Marvel. Beide series worden nog ergens in 2021 op Disney+ verwacht. Voor nu is in ieder geval de trailer van Loki verschenen.

Bekijk de trailer van Loki