Laatste Nieuws Marvel

Nieuwe trailer Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings

Black Widow draait pas eventjes in de bioscopen, maar de volgende grote release van Marvel en Disney staat al weer voor de deur: Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings gaat in ons land op 1 september in première! Nu kun je een nieuwe trailer checken van deze aankomende film.

Shang-Chi moet verleden confronteren

In Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings moet Shang-Chi (gespeeld door acteur Simu Liu) het verleden confronteren dat hij achtergelaten dacht te hebben. Dat is een flinke opgave, want terwijl hij dat probeert te doen wordt hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie getrokken.

Papa The Mandarin

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings doet misschien een beetje denken aan de Marvel-serie Iron Fist van Netflix. Er is echter één groot verschil: in tegenstelling tot Danny Rand is het niet Shang-Chi’s lot om de wereld te beschermen. Van hem wordt namelijk verwacht dat hij in de voetsporen van zijn criminele vader treedt. ‘Shang-Chi senior’ heet ook wel The Mandarin en is een échte superschurk, die leiding geeft aan de Ten Rings. Overigens kwam hij al eerder langs in het Marvel-filmuniversum en wel in de Iron Man-films.

Overige cast

Simu Liu speelt in de nieuwe Marvel-film dus de hoofdrol van Shang-Chi, maar er zijn veel meer acteurs betrokken bij het project: Tony Leung speelt in de film Wenwu, Akwafina kruipt in de huid van Shang-Chi’s vriendin Katy en Michelle Yeoh speelt Jiang Nan. De overige cast bestaat uit de acteurs en actrices Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu en Ronny Chieng.

Destin Daniel Cretton is de regisseur van Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, en hij was in het verleden al eindverantwoordelijk voor Just Mercy met Michael B. Jordan, een film die sinds zijn release behoorlijk goed scoort op ratingwebsite IMDb (7,6).

Bekijk de trailer van Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings