Trailers

Officiële trailer Lady en de Vagebond verschenen

Lady en de Vagebond Disney +

Een van de nieuwe titels op Disney+ wordt een live action-versie van Lady en de Vagebond. De streamingdienst heeft tijdens D23 Expo de eerste beelden van de nieuwe film naar buiten gebracht. De officiële trailer geeft alvast een kijkje in wat we mogen verwachten van de nieuwe Disney-film.

Lady en de Vagebond

Lady en de Vagebond verscheen in 1955 voor het eerst als een animatiefilm. Vanaf 12 november kunnen we op Disney+ aan de slag met een nieuwe uitvoering van de film. Het gaat om een live action film met echte honden waarbij zelfs gekozen is voor een échte asielhond genaamd Monte die Vagebond speelt.

In de film draait het om de hond Lady die opgroeit binnen een warm gezin. Als er echter een kindje bijkomt, is er nog weinig over van de aandacht die Lady altijd kreeg. Als ze probeert te ontsnappen aan haar eenzame leven, komt ze zwerfhond Vagebond tegen. Lady krijgt een heel andere kijk op de wereld.

Cast

Disney heeft voor de live action film een flinke cast bij elkaar gesprokkeld. Zo worden de stemmen ingesproken door Justin Theroux, Tessa Thompson, Sam Elliot, Janelle Monáe, Ashley Jensen en Benedict Wong. De eerste trailer is hieronder te bekijken.

Bekijk de trailer