Star

Only Murders in the Building met Selena Gomez in augustus op Disney+

Only Murders in the Building

Disney heeft de releasedatum bekendgemaakt van Only Murders in the Building bij Star. Met de komedieserie, met onder meer Selena Gomez in de hoofdrol, wordt het aanbod van Hulu op Disney+ Star weer een beetje uitgebreid. Vanaf 31 augustus kunnen we via Disney+ aan de slag met de komedieserie en inmiddels is de officiële teaser gelanceerd.

Komisch moordmysterie

Afkomstig van Steve Martin, Dan Fogelman en John Hoffman kunnen we vanaf 31 augustus aan de slag met een komisch moordmysterie. Only Murders in the Building volgt een groep van drie vreemdelingen: Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez. Ze hebben allen een obsessie voor true crime en dan blijken ze zich zelf ineens in één te bevinden. Als er een gruwelijke dood plaatsvindt in hun exclusieve flatgebouw in Upper West Side, vermoedt het trio moord. Ze gebruiken hun kennis van true crime om de waarheid te onderzoeken.

Terwijl het drietal een eigen podcast opneemt om de zaak te documenteren, ontrafelen de drie de complexe geheimen van het gebouw die jaren teruggaan. Misschien nog explosiever zijn de leugens die ze elkaar vertellen. Al snel komt het bedreigde trio tot het besef dat er misschien een moordenaar onder hen leeft, terwijl ze racen om de toenemende aanwijzingen te ontcijferen voordat het te laat is.

Only Murders in the Building op Disney+ Star

Only Murders in the Building verschijnt op dinsdag 31 augustus op Disney+ Star. Vanaf die dag verschijnen er wekelijks nieuwe afleveringen online. Om alvast een glimp te krijgen van de gloednieuwe Hulu-serie, kun je alvast met onderstaande trailer aan de slag.