Star

Only Murders in the Building razendsnel verlengd

Only Murders in the Building DisneyPlus Star

Only Murders in the Building krijgt een tweede seizoen. Het groene licht werd daarvoor razendsnel gegeven door Hulu en Disney+. In de Verenigde Staten is de komische reeks te zien op Hulu, terwijl de serie wereldwijd wordt uitgezonden op Disney+. Beide diensten vallen tenslotte onder Disney.

Bijzonder drietal met eigen geheimen

De serie is pas halverwege het eerste seizoen, maar nu is er dus al een vervolg besteld. Dat is geen verrassing gezien de enthousiaste ontvangst van de reeks én dat daarnaast het eerste seizoen een open einde schijnt te hebben. In Only Murders in the Building vormen Steve Martin, Martin Short en Selena Gomez een wel heel bijzonder drietal. Daarnaast blijkt al snel dat ze alle drie hun geheimen hebben en langzaam komen deze aan het licht. Ook voor elkaar.

De (zelf)moord op Tim Kono

Het drietal is fan van truecrime podcasts en komt zo met elkaar in aanraking. Wanneer er in hun flat een dode jongen wordt aangetroffen waarmee ze vlak daarvoor in de lift stonden, hebben ze een prachtig plan. Er moet een podcast komen over de moord op Tim Kono, of is het toch zelfmoord? Al snel blijkt dat één van de drie eigenlijk al heel lang een bekende is van Kono, terwijl de andere twee hun leven weer op poten willen zetten. Hoe dit alles gaat ontrollen zullen we dus nog gaan ontdekken en zelfs in een tweede seizoen.

Only Murders in the Building seizoen 2 op Disney+

Door het open einde van het eerste seizoen ligt het voor de hand dat er al gewerkt is aan een script voor een vervolg. Hierdoor kan de productie voor Only Murders in the Building seizoen 2 snel worden opgezet. De verwachting is dan ook dat aan het einde van de zomer van 2022 het vervolg op de serie zal zal verschijnen. De afleveringen verschijnen op Disney+ op dezelfde dag als in de Verenigde Staten op Hulu, met één kleine kanttekening. Waar op Hulu gelijk drie episodes verschijnen, kwamen er op Disney+ slechts twee. Zodoende loopt de reeks vanaf dat punt één week achter. Of dit alles voor het tweede seizoen van Only Murders in the Building op Disney+ weer zal gelden is de vraag.