Laatste Nieuws

Ook Onward komt al razendsnel naar Disney+

Onward Disney Plus

Onward is onderweg naar Disney+. In navolging van de razendsnelle release van Frozen II op de streamingdienst, lijken we ook veel eerder aan de slag te kunnen met Onward. De film draait nog maar sinds kort in de bioscoop, maar nu al heeft Disney Plus bekendgemaakt dat de film in april naar de streamingdienst komt. Het enige nadeel is dat de film tot op heden alleen is aangekondigd voor de Verenigde Staten.

Onward

In Onward staat een fantasiewereld centraal. Daar gaan twee tienerelfbroers op reis. Het gaat om Ian en Barley Lightfoot. De twee hopen in hun reis tegen magie aan te lopen die ervoor zorgt dat ze nog één laatste dag kunnen doorbrengen met hun vader die lang geleden is gestorven.

Releasedatum Onward Disney+

Disney+ heeft bekendgemaakt dat Onward al super snel naar de streamingdienst komt. De Pixar-film is sinds 4 maart te bekijken in de Nederlandse bioscopen, maar mede door de coronacrisis is er nu voor gekozen om de film eerder naar de dienst te halen. In de Verenigde Staten is de releasedatum aangekondigd voor 3 april.

Daarmee komt de film al razendsnel online, want een woordvoerder gaf eerder aan dat we rekening moeten houden met een periode van zo’n zeven maanden tussen release in de bioscoop en op Disney+. Of de releasedatum van 3 april ook geldt voor de release in Nederland, is nog onduidelijk.

Wil jij altijd als eerste weten wanneer Onward op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!