Laatste Nieuws

Prijs en releasedatum Mulan op Disney+ bekend

Mulan Disney Plus

Het gaat nu niet lang meer duren totdat Mulan op Disney+ verschijnt. Het was eerst de bedoeling dat de film gelanceerd zou worden in de bioscoop, maar mede door de uitbraak van het coronavirus gaat dat niet door. De film komt nu in één keer naar Disney+, maar er moet wel voor betaald worden.

Prijs

Disney+ heeft eindelijk bekendgemaakt hoeveel we moeten betalen om de film te kunnen bekijken op de streamingdienst. Abonnees zullen een bedrag van 21,99 euro moet betalen voor VIP-toegang. Vanaf dat moment kunnen zij de film exclusief bekijken op Disney+. Daarmee zijn we wel goedkoper uit dat in onder meer de Verenigde Staten, want daar gaat de film 29,99 Amerikaanse dollar kosten, omgerekend zo’n 25 euro.

Releasedatum

Ook de releasedatum is bekend. Mulan wordt op 4 september toegevoegd aan Disney+. De film komt zowel beschikbaar in Nederland als in België. Ondanks dat de film daarmee nu wel spoedig te zien is op Disney+, is de release van de film de afgelopen tijd regelmatig uitgesteld. Het zal nu de vraag zijn hoeveel abonnees bereid zijn om naast hun gewone abonnement ook nog eens 21,99 euro te betalen om een nieuwe film te bekijken.