Laatste Nieuws

Raya and the Last Dragon in juni gratis op Disney+

Raya and the Last Dragon Netflix

Disney heeft meer bekendgemaakt over zijn releasestrategie rondom Raya and the Last Dragon. De gloednieuwe Disney-film volgt eenzelfde route als eerder het geval was bij Mulan. In het geval van Raya betekent dat dat de film vanaf vrijdag 5 maart via VIP-toegang te bekijken is op de streamingdienst. Drie maanden later, op vrijdag 4 juni, wordt de film gratis vrijgegeven voor alle abonnees.

Tot mei te koop

Disney heeft alvast bekendgemaakt dat de film tot woensdag 5 mei via VIP-toegang te koop is op de streamingdienst. Daarna moeten abonnees wachten tot de film gratis te bekijken is. De prijs voor de film bedraagt 21,99 euro. Wie gekozen heeft voor VIP-toegang, kan de film vervolgens blijven kijken zolang het abonnement actief is.

Kumandra

Raya and the Last Dragon speelt zich af in Kumanra. Vijf clans zijn verantwoordelijk voor het Land van de Draak. De draken zijn echter al lange tijd niet meer gespot, waarna Kumandra binnengevallen is door een duistere sinistere kracht. Raya gaat er alles aan doen om de laatste draak te vinden. Tijdens de Superbowl werd onderstaande nieuwe video gelanceerd.