Laatste Nieuws

Raya and the Last Dragon via VIP-toegang meteen naar Disney+

Raya and the Last Dragon Netflix

Raya and the Last Dragon krijgt net als Mulan een première op Disney+. De veelbelovende nieuwe Disney-film is vanaf 5 maart 2021 met VIP-toegang te bekijken op de streamingdienst. Tegelijkertijd verschijnt de film ook in de bioscoop, zo werd bekend tijdens de Disney Investor Call.

Prijs

Disney+ testte de VIP-toegang dit jaar voor het eerst door Mulan meteen naar de dienst te brengen. Door de uitbraak van het coronavirus werd de release in de bioscoop telkens uitgesteld totdat werd besloten om de film te lanceren op de dienst. VIP-toegang kostte toentertijd 21,99 euro. Of dat ook voor Raya and the Last Dragon gaat gelden, is nog onduidelijk. Een paar maanden na de release in het VIP-gedeelte, werd Mulan toegevoegd aan het gewone aanbod.

Kumandra

Raya and the Last Dragon neemt ons mee naar Kumandra. Daar zijn vijf verschillende clans verantwoordelijk voor het Land van de Draak. Tegenwoordig zijn de draken echter nergens meer te vinden en is Kumandra binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya start ondertussen een zoektocht om haar wereld te redden en gaat er alles aan doen om de laatste draak te vinden.