Laatste Nieuws

Releasedatum Frozen II op Disney+ bekend

Frozen II Disney Plus

De releasedatum van Frozen II op Disney+ is bekendgemaakt. De laatste weken speculeerden wij al enigszins over de releasedatum van de nieuwe Frozen-film en nu blijkt dat de releaseperiode aardig overeenkomt met de schatting. Vanaf 10 juli 2020 kunnen we op Disney+ aan de slag met Frozen II.

Zeven maanden

Een woordvoerder van Disney gaf vlak na de lancering van Disney Plus al aan dat het de bedoeling is dat films ongeveer zeven maanden na de release in de bioscoop ook naar de streamingdienst komen. Bij Frozen 2 wordt aan dat schema vastgehouden. Zo was de tweede film met Elsa en Anna in de hoofdrol vanaf 20 november 2019 te zien in de bioscoop en weten we nu dat de film op 10 juli 2020 wordt toegevoegd aan het aanbod van Disney+.

Frozen 2 op Disney Plus

Met Frozen II lanceerde Disney dit jaar het vervolg op de succesvolle film uit 2013. Elsa is toe aan antwoorden. Waarom is ze geboren met magische krachten en wat is het verhaal van haar verleden? Elsa wordt naar het onbekende getrokken in de hoop antwoorden te krijgen, maar moet zich ondertussen ook grote zorgen maken om haar koninkrijk. Zijn haar magische krachten genoeg om de wereld te redden? Naast Elsa zien we in het vervolg ook Anna, Kristoff, Olaf en Sven terug.