Star

Releasedatum The Walking Dead seizoen 11 bekend

The Walking Dead Disney Plus

Het einde van The Walking Dead is in zicht. Nog één keer keert de serie terug voor gloednieuwe afleveringen en inmiddels weten we wanneer we aan de slag kunnen met dat elfde en tevens laatste seizoen van de horrorserie. The Walking Dead gaat namelijk op zondag 22 augustus van start bij AMC. Naar verwachting gaat de serie vervolgens op maandag 23 augustus van start bij Disney+ Star.

Seizoen 10

Het tiende seizoen van The Walking Dead ging in oktober 2019 van start bij AMC. De serie begon tien jaar geleden nadat er een zombie apocalypse had plaatsgevonden. Een groep moest toentertijd samenwerken om te kunnen overleven. Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder en heeft de groep gevochten, overleefd en is er zelfs een nieuwe generatie ontstaan. Seizoen 10 zou oorspronkelijk uit zestien afleveringen bestaan, maar werd uiteindelijk verlengd met zes extra afleveringen. De laatst daarvan verschijnt aanstaande vrijdag op Disney+ Star.

The Walking Dead seizoen 11 op Disney+ Star

Het laatste seizoen van The Walking Dead bestaat uit in totaal 24 afleveringen. Daarmee is het seizoen langer dan de voorgaande seizoenen. Naar verwachting hoeven we na de release bij AMC niet lang te wachten op de release van The Walking Dead bij Disney+ Star. Bij de laatste afleveringen van seizoen 10 hebben we tenslotte gezien dat er een periode van vijf dagen zat tussen de release in de Verenigde Staten en de release op Disney+ Star. In dat geval kunnen we vanaf 27 augustus wekelijks aan de slag met nieuwe afleveringen van The Walking Dead seizoen 11 op Disney+ Star. Nu wordt er zelfs al gesproken over een release op 23 augustus.

Bekijk de teaser voor The Walking Dead seizoen 11