Laatste Nieuws

Ruby Cruz pakt hoofdrol in Willow-reboot

Ruby Cruz Willow

Ruby Cruz, bekend van haar rol in Castle Rock, heeft de hoofdrol te pakken in de reboot van Willow. Disney+ en Lucasfilm hebben de handen in één geslagen om de fantasiefilm nieuw leven in te blazen met een serie. Volgens Deadline zou Cruz de plek van Cailee Spaeny hebben ingenomen na flink wat geschuif achter de schermen.

Willow reboot

De nieuwe Willow-serie is afkomstig van Jonathan Kasdan en Wendy Mericle. Jonathan Entwistle gaat aan de slag als regisseur. De originele film vertelde het verhaal van Davis, een onwillige boer die een ploeg leidt op een zoektocht om een speciale baby te beschermen tegen een tirannieke koningin die belooft haar te vernietigen. De serie neemt ons mee jaren na de gebeurtenissen in de film. De serie introduceert geheel nieuwe personages in het betoverde rijk van feeënkoninginnen en tweekoppige monsters.

Aanvullende details over de verhaallijn zijn nog niet vrijgegeven. Volgens castinginformatie draait het in ieder geval om een groep die op missie gaat om een ontvoerde prins te redden. De serie Willow wordt opgenomen in Wales. Wanneer de opnames van start gaan, is echter nog niet bekend.