Laatste Nieuws Marvel

She-Hulk-actrice hint: opnames al bijna afgerond?

she hulk disney plus

De nieuwe Marvel-serie She-Hulk moet in 2022 in première gaan op Disney+, maar het lijkt er sterk op dat de opnames al bijna afgerond zijn. Dat kunnen we in ieder geval concluderen als we afgaan op een tweet van actrice Jameela Jamil.

Nog maar vier weekjes…

De Britse, vooral bekend als Tahani Al-Jamil uit de komedieserie The Good Place, speelt in She-Hulk de bad guy; Titania. Op dit moment vertoeft ze in de Amerikaanse stad Atlanta, waar de spiksplinternieuwe Marvel-show gefilmd wordt, maar binnenkort heeft ze weer alle tijd voor haar geliefde James Blake, vrienden en familie, zo schrijft ze op Twitter.

Jamil tweet: “Ik moet het nog vier weekjes stellen zonder James en mijn huisgenoten, maar dan zit het filmen erop! Ik ga een enorme rotzooi maken, ik ga dansen op discomuziek, ik ga zingen in de douche en eindelijk hoef ik het eten dat ik bestel niet meer te delen. O ja, ik kan ook eindelijk weer online shoppen om 4 uur ’s nachts. Terug naar die ‘FABULOUS CHAOS’.”

Een She-Hulk én een Hulk

In She-Hulk is Jameela Jamil dus te zien als Titania, de slechterik die hoofdrolspeelster Tatiana Maslany (Jennifer Waters/She-Hulk) moet verslaan. Gelukkig krijgt ze daarbij wel wat hulp, en niet van de minste. Ze heeft namelijk een bekende neef: Bruce Banner, oftewel de Hulk! Die wordt natuurlijk gespeeld door Bruce Banner.

Ook de actrices Renée Elise Goldsberry en Ginger Gonzaga vertolken rolletjes in She-Hulk, evenals Tim Roth, die terugkeert als de Abomination. Die superschurk was eerder te zien in de film The Incredible Hulk uit 2008 en gaat een rol van betekenis spelen in Shang-Chi and Legend of the Ten Rings, dat in de maand september van dit jaar in première gaat.

Volgens plan

Het kan natuurlijk zo zijn dat Jamil bijna klaar is met filmen, maar de rest (of een deel) van de cast nog niet. Toch geeft haar tweet ons de indicatie: het verloopt allemaal volgens plan. Vermoedelijk wordt She-Hulk ‘gewoon’ in 2022 gereleaset.