Laatste Nieuws

Staat Mulan later dit jaar gratis op Disney+?

Mulan Disney Plus

De release van Mulan op Disney+ is in aantocht. Vanaf 4 september kunnen abonnees die VIP-toegang kopen aan de slag met de film die oorspronkelijk in de bioscoop zou verschijnen. Door de uitbraak van het coronavirus gaat dat echter niet door. Wie met de film aan de slag wil, moet echter wel betalen. Mogelijk staat de film later dit jaar echter al gratis op Disney+.

Gratis

Wie meteen op 4 september aan de slag wil met de nieuwe Disney-film, kan VIP-toegang kopen voor Mulan. Voor 21,99 euro kan de film vanaf 4 september aangekocht worden door Disney Plus-abonnees. Nu blijkt echter dat in verschillende landen bij Disney+ te zien is geweest wanneer de film gratis wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Op zowel de Amerikaanse als de Britse Disney+-sites viel namelijk te lezen op welke datum de film gratis op de streamingdienst zou verschijnen. Er verscheen een melding met de tekst dat de film vanaf 4 december te zien zou zijn voor ‘alle normale Disney+-abonnees’. Inmiddels is de melding alweer verdwenen. Het is dan ook de vraag of het een foutje was of dat de film inderdaad razendsnel al gratis te bekijken is op Disney+.