Laatste Nieuws

Star Wars: The Rise of Skywalker al in mei naar Disney+

Star Wars The Rise of Skywalker Disney Plus

Star Wars: The Rise of Skywalker heeft een releasedatum op Disney+ te pakken. De film blijkt al razendsnel naar de streamingdienst te komen. Dachten we eerder nog aan een release medio 2020, is nu duidelijk geworden dat de film al op 5 mei wordt toegevoegd aan het aanbod van Disney+.

Star Wars: The Rise of Skywalker

Star Wars: The Rise of Skywalker ging in december 2019 in première op Disney+. De film speelt zich af een jaar na de gebeurtenissen uit The Last Jedi. Nog één keer vindt er een confrontatie plaats tussen het verzet en de First Order. Terwijl Rey en consorten ook hun persoonlijke demonen en verleden onder ogen moeten zien.

Wanneer komt Star Wars: The Rise of Skywalker op Disney+?

Wanneer komt Star Wars: The Rise of Skywalker op Disney+? Het wachten op de nieuwe Star Wars-film is bijna voorbij. Een woordvoerder van de streamingdienst liet al eens weten dat het de bedoeling was dat titels binnen negen maanden na de release in de bioscoop ook naar de streamingdienst zouden komen, maar in het geval van Star Wars blijkt dat nu zelfs nog sneller te gaan. Vanaf 5 mei is de film te zie nop Disney+.