Star Wars

The Book of Boba Fett komt vanaf december op Disney+

boba fett disney plus

The Book of Boba Fett zal op het nippertje nog van start gaan in 2021. De spin-off van The Mandalorian draait om Boba Fett, die we in het tweede seizoen van The Mandalorian al zagen verschijnen. Disney+ gaat deze Star Wars-reeks opnieuw wekelijks uitzenden.

Legendarische bounty hunter

Boba Fett is de legendarische bounty hunter uit de Star Wars-films. Al was zijn rol nooit groot, wel wist hij een grote status te verwerven. In de originele trilogie is hij degene die de bevroren Han Solo naar Jabba de Hutt brengt. Op wonderbaarlijke wijze weet Boba Fett vervolgens de strijd met de Sarlacc te overleven en pakt zijn beroep als premiejager weer op.

Waar speelt het zich af in de tijdslijn?

Zodoende zagen we hem dan ook in het tweede seizoen van The Mandalorian, want deze reeks speelt zich af tussen de zesde en zevende film de Luke Skywalker-reeks. In het eindshot van seizoen 2 van The Mandalorian werd aangekondigd dat Boba Fett een eigen serie zou krijgen met de naam the Book of Boba Fett. Of het verhaal verder gaat na het tweede seizoen van The Mandalorian is de vraag, wel werd gelijk duidelijk dat deze reeks eerst werd opgenomen vóór er gewerkt ging worden aan The Mandalorian seizoen 3.

The Book of Boba Fett op Disney+

Nu heeft Disney+ bekendgemaakt dat de Star Wars-serie zal beginnen op woensdag 29 december. Er zal weer iedere week een aflevering verschijnen. Temuera Morrison zal opnieuw in de huid kruipen van Boba Fett, daarnaast zal Ming-Na Wen ook te zien zijn als Shand.

➡ The Book of Boba Fett: Alles wat we al weten