Star

The Kardashians komen in 2022 naar Disney+

The Kardashians DisneyPlus

Na twintig seizoenen dacht iedereen dat de koek wel op zou zijn. Zeker toen de dames zelf aankondigden dat het klaar was. Keeping Up with the Kardashians, toch wel de moeder aller realityseries in de Verenigde Staten, kwam na twintig campagnes tot een einde. Het bleek slechts van korte duur! Op Disney+ komen The Kardashians terug.

Spannend volgend hoofdstuk

Door middel van onderstaande teaser is de komst van de dames aangekondigd voor 2022. Een releasedatum laat nog op zich wachten, maar dit jaar zal het raak zijn op Disney+. The Kardashians zal een spannend volgend hoofdstuk zijn in het leven van de familie Kardashian-Jenner. Waarbij Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian West, Khloe Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner allemaal belicht zullen worden.

Gescheiden, verloofd en zwanger

De productie van de nieuwe serie begon in september van het afgelopen jaar, slechts maanden na de release van de laatste aflevering van Keeping Up with the Kardashians. Sinds die tijd is er alweer heel veel gebeurd bij de dames, waardoor er meer dan genoeg content zal zijn voor de nieuwe reeks. Zij speelt de scheiding tussen Kim en Kanye West, Kylie Jenner is weer zwanger en Kourtney is verloofd met Travis Baker. Drama incoming!

Bekijk de teaser van The Kardashians