Laatste Nieuws

The Lion King (2019) begin 2020 op Disney+

The Lion King Disney Plus

De release van The Lion King op Disney+ is in aantocht. De live action film die eerder dit jaar te zien was in de bioscoop blijkt al razendsnel naar de nieuwe streamingdienst te komen. Konden we eerder al een schatting doen wat betreft de releasedatum, is nu duidelijk geworden dat het in februari eindelijk raak is.

The Lion King

Disney ging dit jaar aan de slag met een gloednieuwe film van de klassieker The Lion King. De originele film verscheen in 1994 en werd door Disney in een nieuw jasje gestoken met een live action film. De film ging op 17 juli 2019 in première en ontving wisselende kritieken. Binnenkort kan iedereen zelf oordelen over de film, want hij blijkt al razendsnel naar Disney+ te komen

The Lion King op Disney+

Disney gaf eerder al aan dat films van het bedrijf razendsnel naar Disney+ komen. Met The Lion King bewijst de streamingdienst dat. Zo werd er gesproken van een periode van zeven maanden tussen de release in de bioscoop en bij de streamingdienst.

Die schatting komt aardig goed uit nu bekend is geworden dat The Lion King (2019) op 23 februari 2020 online verschijnt. Disney+-abonnees uit de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland, Australië en Canada kunnen zelfs nog eerder met de film aan de slag. Daar verschijnt hij tenslotte al op 28 januari.