Laatste Nieuws

The Mighty Ducks: Game Changers krijgt tweede seizoen

The Mighty Ducks Game Changers Disney Plus

The Mighty Ducks: Game Changers is vernieuwd voor een tweede seizoen op Disney+. Het eerste seizoen ging op 26 maart 2021 van start met iedere week een nieuwe afleveringen. Inmiddels is duidelijk geworden dat het niet bij één seizoen blijft, want er is een vervolg besteld.

The Mighty Ducks: Game Changers

The Mighty Ducks: Game Changers speelt zich af in het huidge Minnesota en speelt zich af na de gebeurtenissen uit de originele films. De Mighy Ducks zijn niet langer de onsamenhangende underdogs, maar zijn nu een ultracompetitief, krachtig jeugdhockeyteam. Nadat de twaalfjarige Evan Morrow zonder pardon uit het team is gezet, zijn hij en zijn moeder vastbesloten om hun eigen team van buitenbeentjes op te zetten om de moordende competitie van jeugdsporten aan de kaak te stellen.

Seizoen 2

Het eerste seizoen van The Mighty Ducks: Game Changers is inmiddels volledig te zien op Disney+. Het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen. Inmiddels is duidelijk dat er ook een tweede seizoen komt. Dat productie daarvan gaat begin 2022 van start. Een releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekendgemaakt.