Star

The Resident gaat op voor een vijfde seizoen

The Resident Disney Plus

The Resident is nog lang niet bij het einde. Het vierde seizoen loopt momenteel, met een wekelijkse aflevering op Disney+ Star. De serie is door FOX ook nog eens verlengd, waardoor er gewerkt kan gaan worden aan een vijfde seizoen.

Ziekenhuisseries leven weer op

Met ER werden de ziekenhuisseries een begrip, de reeks liep liefst vijftien seizoenen. Lange tijd werd gedacht dat daar nooit meer aan getornd zou worden, maar Grey’s Anatomy werd vorige week verlengd een inmiddels achttiende (!) seizoen. Zover is The Resident nog lang niet, toch begint de reeks al een aardige staat van dienst op te bouwen.

Conrad Hawkins

Het vierde seizoen is momenteel onderweg en Disney+ brengt iedere vrijdag een aflevering. Daarnaast gaat er nu dus gewerkt worden aan het vijfde seizoen. The Resident vertelt het verhaal van Conrad Hawkins, een van de beste dokters van het Chastain Park Memorial Hospital. Conrad is charmant en arrogant te gelijk, maar behandelt zijn patiƫnten het liefst op een onconventionele manier. Met hulp van Conrad ziet zelfs een eerstejaars in dat het een ziekenhuis een bedrijf is, dat patiƫnten geen engelen zijn en dat dokters ook fouten maken. De verwachting is dat ook het vijfde seizoen wekelijks te zien zal zijn op Disney+.