Laatste Nieuws

Toy Story 4-personage Forky krijgt eigen serie van korte films

Forky Asks A Question Disney+

Disney+ geeft één van zijn meest populaire karakters van dit moment een eigen serie van korte films. Forky is sinds de release van Toy Story 4 razend populair. De streamingdienst heeft nu dan ook bekend gemaakt dat het karakter in de toekomst te zien is in een aantal korte filmpjes van Pixar.

Forky naar Disney+
Disney maakte tijdens de D23 Expo bekend dat Forky uit Toy Story 4 een eigen serie verhalen krijgt onder de naam Forky Asks A Question. Tony Hale keert terug om de stem van het karakter in te spreken. Hij is blij dat hij terug mag keren in de rol van Forky en kon in gesprek met People al het één en ander vertellen over wat we ervan mogen verwachten.

“Het is super leuk. Forky is een personage dat denkt dat hij afval is en dan komt Woody langs en zegt hij: ‘Je bent geen afval, je hebt een groter doel. Je bent voor meer bedoeld.’ Dan opent zijn wereld en heeft hij zoveel vragen in zijn hoofd. De korte verhalen draaien om veel van die vragen. ‘Wat is geld? Wat is een vriend? Wat is het internet?'”

“Een hoop Disney-figuren zullen erin te zien zijn: Trixie, Mr. Potato Head, Ham en nog veel meer. Het is gewoon een mooi, eenvoudig en grappig formaat om deze algemene vragen te kunnen stelen.” Forky Asks A Question is inmiddels in productie. Een releasedatum is nog niet bekend.