Laatste Nieuws Star Wars

Trailer The Book of Boba Fett maakt Star Wars-fans gek

boba fett disney plus

Niet alle Star Wars-films en -series zijn even goed, maar The Mandalorian is toch wel het neusje van de zalm. Daarom wordt er ook reikhalzend uitgekeken naar de release van The Book of Boba Fett. Disney+ heeft die serie nu een trailer gegeven!

Geheimen en nog meer geheimen

Het verhaal van The Book of Boba Fett is nog in nevelen gehuld, maar hoofdrolspeler Temuera Morrison (Boba Fett) lichtte in een eerder stadium een kléín tipje van de sluier: “Ik kan er natuurlijk nog niet veel over vertellen, maar we zien wat Boba Fett allemaal gedaan heeft na The Empire Strikes Back. We hebben het er over gehad dat hij na Return of the Jedi wel erg lang op één plek is geweest. Nu wordt het tijd om eens in zijn verleden te duiken.” Daarnaast weten we óók dat Boba bijgestaan wordt door huurling Fennec Shand (Ming-Na Wen), maar verder is het plot één groot mysterie.

Maar… de trailer laat het een en ander zien

Althans… de trailer geeft natuurlijk wel het een en ander weg. We zien hoe Boba Fett de leiding overneemt van het criminele imperium van het bekende Star Wars-personage Jabba the Hutt, die jaren eerder al door Princess Leia werd gewurgd. Dat gaat natuurlijk niet zonde slag of stoot… Fett lijkt namelijk te maken te krijgen met de muitende voormalige volgelingen van bad guy Jabba.

Opnieuw vormt de planeet Tatooine het decor van een Star Wars-titel, want dat is dus ook bij The Book of Boba Fett het geval. De allereerste film begon er en sindsdien komt de desolate wereld telkens maar weer terug, ondanks dat Tatooine ogenschijnlijk best onbelangrijk is. Schijn bedriegt dus!

Superteam

Regisseur Robert Rodriguez staat aan het roer van The Book of Boba Fett, maar hij wordt bijgestaan door The Mandalorian-makers Jon Favreau en Dave Filoni. Met de kwaliteit van de show moet het dus wel goed komen.

The Book of Boba Fett op Disney+

Disney+ heeft bekendgemaakt dat de nieuwe Star Wars-serie op 29 december 2021 in première gaat. We gaan dus met een Star Wars-knal het jaar uit!