Trailers

Trailer The World According to Jeff Goldblum verschenen

The World According to Jeff Goldblum Disney+

Disney+ heeft de trailer van The World Accoring to Jeff Goldlbum naar buiten gebracht tijdens de D23 Expo. De serie bestaat uit twaalf afleveringen en is vanaf 12 november te bekijken bij Disney Plus.

Jeff Goldblum

Jeff Goldblum is terug. De Amerikaanse acteur heeft in zijn carrière in heel wat films en series gespeeld, maar krijgt ook een eigen serie bij Disney+. Daarin worden we door de 66-jarige Goldblum meegenomen in de altijd onderzoekende en vermakelijke geest van Goldblum. Hij gaat aan de slag met dingen waar iedere dol op is, zoals sneakers, tatoeages, sieraden of ijs en komt achter de bedrieglijke waarheid achter alle voorwerpen. Hij toont verbazingwekkende verbindingen en fascinerende wetenschap en geschiedenis.

The World According to Jeff Goldblum op Disney+

Disney+ heeft alvast de eerste officiële trailer naar buiten gebracht waarin we alvast zien hoe Goldblum zelf zijn nieuwe programma aankondigt. “Dit programma is een beetje anders. Mogelijk onverwacht en verrassend. Dus geniet ervan”, vertelt hij voorafgaand aan de eerste beelden. De serie is vanaf 12 november te zien op Disney+.

Bekijk de trailer van The World According to Jeff Goldblum