Laatste Nieuws

Twee nieuwe Miraculous-films besteld voor Disney+

Miraculous Ladybug Disney Plus

Miraculous Tales of Lady Bug & Cat Noir is uiterst populair onder de jeugd. Zij zullen dan ook ongetwijfeld blij zijn met het nieuws dat Disney liefst twee nieuwe Miraculous-films heeft aangekondigd. Het gaat om Miraculous World: New York – United HeroeZ en Miraculous World: Shanghai – Lady Dragon.

Miraculous

Disney heeft beide films besteld voor zowel zijn streamingdienst Disney+ als Disney Channel. De twee tv-films moeten ervoor zorgen dat de wereld van Miraculous wordt uitgebreid. “Met onze twee nieuwe films breiden we de wereld van ‘Miraculous’ uit als nooit tevoren.”

“Terwijl Ladybug en Cat Noir New York en Shanghai verkennen en nieuwe superhelden ontmoeten, moeten zij verraderlijke schurken uit de weg ruimen, ver van hun vertrouwde thuisstad Parijs”, vertelde Jeremy Zag, de oprichter van ZAG animatiestudio dat met de films aan de slag gaat. Wanneer de twee films op Disney+ komen, is nog niet bekend.

Film

Tegelijkertijd met het nieuws omtrent de twee nieuwe films, werd ook meteen duidelijk dat Miraculous een animatiefilm krijgt die zo’n zestig miljoen Amerikaanse dollar gaat kosten. Die film wordt in de herfst van 2021 of begin 2022 verwacht.

Wil jij als eerste weten wanneer deze films op Disney+ staan? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!