Laatste Nieuws

Vijf nieuwe personages in High School Musical The Series seizoen 3

High School Musical The Musical The Series DisneyPlus

De succesvolle serie High School Musical: The Musical: The Series is alweer toe aan het derde seizoen. Daarin zijn vijf nieuwe personages te zien, waaronder een rol voor acteur Corbin Bleu. Het is voor hem een terugkeer naar bekend terug.

Later in 2022 verwacht

Naast Bleu zijn ook Adrian Lyles, Meg Donnelly, Saylor Bell en Jason Earles toegevoegd aan de cast voor de Disney+-serie. De opnames zijn inmiddels van start gegaan, waardoor High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 later in 2022 verwacht mag worden.

Camp Shallow Lake

Het nieuwe seizoen zal zit afspelen op Camp Shallow Lake, een kamp in Californiƫ waar de Wildcats een productie van Frozen zullen gaan neerzetten. En bepalen wie er het beste in de sneeuw is. Door dit thema ligt een release in de winter voor de hand.

Bleu speelt zichzelf

Bleu zal zichzelf spelen in de serie als een ster van de High School Musical-franchise. In 2006 was hij al te zien in de originele High School Musical-film als Chad Danforth. Om opnieuw te zien zijn in deel 2 en 3. Naast de nieuwe gezichten zullen ook Joshua Bassett, Matt cornett, Sofia Wylie, Julie Lester, Dara ReneƩ, Frankie Rodriguez, Kate Reinders, Olivia Rose Keegan en Olivia Rodrigo terugkeren.