Laatste Nieuws

Waar blijft According to Jim op Disney Plus Star?

according to jim disney plus

Waar blijft According to Jim op Disney Plus Star? Disney kondigde voor de release van Star aan dat ook According to Jim tot het aanbod van de nieuwe contenthub zou horen. Opmerkelijk genoeg verschenen bijna alle aangekondigde series online, maar According to Jim ontbrak. De grote vraag is nu dan ook: Waar blijft According to Jim op Disney Plus Star en mogen we de afleveringen binnenkort alsnog op de streamingdienst verwachten?

Amerikaanse sitcom

According to Jim neemt ons mee naar de Amerikaanse machoman Jim. Hij heft een groot hart voor zijn vrouw Cheryl en zijn kinderen Ruby, Gracie en Kyle. Hij werkt als voorman in de bouw samen met zijn beste vriend en zwager Andy. Ondertussen komt schoonzus Dana vaak langs, maar daar is niet iedereen even blij mee.

Waar blijft According to Jim op Disney Plus Star?

According to Jim ging in 2001 van start en liep tot 2009. In totaal verschenen er 182 afleveringen verdeeld over acht seizoenen. De verwachting was dat alle acht seizoenen ook bij de release van Disney Plus Star tot het aanbod zou behoren, maar dat gebeurde niet. Gezien de serie afkomstig is van ABC, wordt de serie binnenkort alsnog op Disney+ verwacht.

Voor nu lijken we echter te moeten wachten totdat de uitzendingen van According to Jim op FOX klaar zijn. Zodra de rechten daar verlopen zijn, kan de serie naar Star komen. De serie verscheen al wel in andere landen op Star. Wanneer According to Jim wel naar Disney Plus Star in Nederland komt, is nog even afwachten.