Marvel

WandaVision nog dit jaar naar Disney+

WandaVision Netflix

Ondanks alle vertragingen kunnen we dit jaar in ieder geval nog aan de slag met één nieuwe Marvel-serie. Nog dit jaar komt WandaVision naar Disney+ en in dat kader is inmiddels heel wat nieuwe informatie rondom de serie naar buiten gebracht. Zo lijkt zelfs de releasedatum van WandaVision al bekend.

WandaVision in november?

In eerste instantie zou Disney de nieuwe Marvel-serie Wandavision in december van dit jaar lanceren. Mede door de uitbraak van het coronavirus en daarmee de vertragingen van andere series, lijkt de reeks nu echter eerder naar de streamingdienst te komen. Alhoewel een officiële bevestiging nog op zich laat wachten, valt in de broncode van de pagina van WandaVision te lezen dat de titel op 27 november 2020 wordt gelanceerd. Disney maakte eerder zelf al bekend dat de serie ‘binnenkort’ naar de dienst komt.

Zolang Disney de datum echter niet officieel bevestigd, blijft het gissen. Andere kenners weten tenslotte zeker dat we zullen moeten wachten tot de laatste maand van het jaar. Inmiddels heeft Disney+ ook een gloednieuwe trailer van WandaVision gelanceerd.