Laatste Nieuws

Wanneeer komt Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7 op Disney+?

Marvel Agents of Shield Disney Plus

Wanneeer komt Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7 op Disney+? Agents of S.H.I.E.L.D. komt in 2020 nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen. Het slotseizoen van de Marvel-serie bestaat uit dertien afleveringen, maar wanneer mogen we die laatste afleveringen op Disney Plus verwachten?

Agents of S.H.I.E.L.D.

In Agents of S.H.I.E.L.D. gaan we verder waar Marvel’s Avengers gestopt is. Iedereen weet van het bestaan van superhelden en aliens. Het is nu aan een kleine gespecialiseerde groep agenten om een onzichtbare, onbekende vijand op te sporen. Lukt het het team om het gewone te beschermen tegen het ongewone?

Wanneeer komt Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7 op Disney+?

Disney Plus heeft nog niets bekendgemaakt over de release van het zevende seizoen op zijn streamingdienst. De eerste zes seizoenen van de Marvel-reeks zijn daar al wel te bekijken, maar over het slotseizoen is nog niets bekend. Op ABC wordt het slotseizoen uitgezonden medio 2020.

Door naar het zesde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. te kijken, kunnen we wel een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode van seizoen 7. Zo gingen de uitzendingen van seizoen 6 in mei 2019 van start bij ABC en werd het seizoen vervolgens in maart 2020 toegevoegd aan het aanbod. Mogelijk moeten we voor het zevende seizoen ook wachten tot 2021.

Wil jij als eerste weten wanneer Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 7 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!