Star

Wanneer komt 9-1-1: Lone Star seizoen 3 op Disney+ Star?

9-1-1 lone star disney plus

Wanneer komt 9-1-1: Lone Star seizoen 3 op Disney+ Star? Disney slaagde er razendsnel in om de afleveringen van 9-1-1: Lone Star naar zijn streamingdienst te halen na de lancering van Star. Nu het tweede seizoen van de serie ten einde is, is het uiteraard de vraag of er ook een derde seizoen komt. Daar kunnen we nu al positieve berichten over brengen. FOX heeft van 9-1-1: Lone Star namelijk een seizoen 3 besteld.

Amerikaanse actiedramaserie

Na het succes van 9-1-1 verscheen in 2020 de spin-off 9-1-1: Lone Star. Daarin draait het om Owen Strand (Rob Lowe) die tijdens de aanval van 9/11 de enige overlevende brandweerman is van zijn kazerne in Manhattan. Het is aan hem de taak om de kazerne opnieuw op te bouwen. Als hij met zijn zoon naar Austin vertrekt, zal hij de balans moeten vinden tussen zijn plicht en het oplossen van zijn eigen problemen.

Wanneer komt 9-1-1: Lone Star seizoen 3 op Disney+ Star?

Wanneer komt 9-1-1: Lone Star seizoen 3 op Disney+ Star? Het goede nieuws is dat al razendsnel duidelijk werd dat 9-1-1: Lone Star in ieder geval terugkeert voor en derde seizoen. In tegenstelling tot de eerdere seizoenen, lijkt seizoen 3 niet in de herfst te verschijnen. In plaats daarvan zal het seizoen bewaard worden voor ‘midseason’. Dat betekent dat de spin-off van 9-1-1 gepland staat om terug te keren in januari 2022.

Hoelang we daarna op Disney+ Star moeten wachten op nieuwe afleveringen, is nog even de vraag. Het valt niet uit te sluiten dat seizoen 3 dan nóg sneller naar Disney+ komt dan bij seizoen 2 het geval was. Het is echter afwachten tot Disney daar officiële uitspraken over doet.

Wil jij als eerste weten wanneer 9-1-1: Lone Star seizoen 3 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!