Star

Wanneer komt 9-1-1 seizoen 5 op Disney+ Star?

9-1-1 disney plus

Wanneer komt 9-1-1 seizoen 5 op Disney+ Star? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er een vijfde seizoen komt van 9-1-1. De serie is zó populair dat FOX geen enkel twijfel kende in de vernieuwing van de Amerikaanse actiedramaserie. Daarnaast lijken we ook niet super lang te hoeven wachten tot we aan de slag kunnen met de nieuwe afleveringen. 9-1-1 seizoen 5 staat namelijk gepland voor in de herfst en we lijken ook op Disney+ Star niet lang te hoeven wachten tot de nieuwe episodes online komen.

Amerikaanse actiedramaserie

9-1-1 is een Amerikaanse actiedramaserie van FOX. In de serie worden we meegenomen naar de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerleider die allen onder hoge druk moeten presteren. Ze werken in de meest extreme omstandigheden en komen terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties.

Wanneer komt 9-1-1 seizoen 5 op Disney+ Star?

Wanneer komt 9-1-1 seizoen 5 op Disney+ Star? Geen paniek, 9-1-1 keert terug voor gloednieuwe afleveringen. Na het bekijken van de seizoensfinale van seizoen 4 konden fans eindelijk opgelucht ademhalen. Toch bleven we ook wel achter met een vraag. Het is dan ook goed om te weten dat FOX voor 9-1-1 in ieder geval een nieuw seizoen heeft besteld.

Inmiddels is ook al duidelijk wanneer we dat vijfde seizoen ongeveer op Disney+ kunnen verwachten. Zo is duidelijk geworden dat 9-1-1 seizoen 5 vanaf de herfst te bekijken is bij Fox. Daarna worden de nieuwe afleveringen ook wekelijks weer op Disney+ verwacht. Het valt niet uit te sluiten dat dat bij seizoen 5 nóg sneller gaat dan bij seizoen 4. Bij het vierde seizoen zat er tenslotte nog een maand tussen de release van nieuwe afleveringen in Amerika en Nederland.

Wil jij als eerste weten wanneer 9-1-1 seizoen 5 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!