Laatste Nieuws

Wanneer komt Black Widow op Disney+?

Black Widow Disney Plus

Wanneer komt Black Widow op Disney+? Black Widow is de 24ste film in het Marvel Cinematic Universe (MCU). In de Amerikaanse superheldenfilm draait het om Natasha Romanoff alias Black Widow. Maar wanneer mogen we de Marvel-film op Disney+ verwachten?

Black Widow

In Black Widow draait het allemaal om Natasha Romanoff, gespeeld door Scarlett Johansson. We krijgen een kijkje naar de donkere delen van haar bestaan. Ze zal moeten omgaan met haar geschiedenis als spion, terwijl een kracht er alles aan wil doen om Black Widow ten val te brengen.

Wanneer komt Black Widow op Disney+?

Wanneer komt Black Widow op Disney+? Black Widow gaat op 1 mei in première in de Nederlandse bioscopen. Vanaf dat moment is het de vraag wanneer we de film op Disney+ mogen verwachten. Als we rekening houden met de eerder aangekondigde releasetermijn waar Disney+ over sprak, kunnen we al een voorzichtige schatting doen wat betreft de releaseperiode van de film op de streamingdienst.

Eerder werd namelijk gesproken over een periode van zo’n zeven maanden tussen de release in de bioscoop en de lancering op Disney+. In dat geval kunnen we nog aan het eind van 2020 of het begin van 2021 aan de slag met Black Widow. Een officiële releasedatum is echter nog niet naar buiten gebracht.

Coronavirus

Door het coronavirus moeten we langer wachten op Black Widow dan eerder gedacht. De bioscooprelease is uitgesteld en een nieuwe datum is nog niet bekend. Mogelijk komt de film in juli alsnog in de bioscoop of de release wordt zelfs uitgesteld tot nog later in het jaar. Dat heeft ongetwijfeld ook gevolgen voor de release op Disney Plus.

Wil jij als eerste weten wanneer Black Widow op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!