Star

Wanneer komt Criminal Minds seizoen 15 op Disney Plus Star?

Criminal Minds Disney Plus Star

Wanneer komt Criminal Minds seizoen 15 op Disney Plus Star? Sinds de lancering van Disney+ kunnen we wekelijks aan de slag met steeds meer series. Op vrijdag 16 april kwamen daar ook liefst tien seizoenen van Criminal Minds bij, maar wanneer kunnen we aan de slag met het elfde seizoen van de crimeserie? Voor nu valt het nog lastig in te schatten wanneer Disney+ Star ook het elfde seizoen van Criminal Minds aanbiedt.

Criminal Minds

In Criminal Minds volgen we de zaken van de F.B.I. Behavioral Analysis Unit. Het is een elitegroep van profilers die de gevaarlijkste seriemoordenaars en individuele gruwelijke misdaden van het land analyseren in een poging om te anticiperen op hun volgende stappen voordat ze opnieuw toeslaan.

Wanneer komt Criminal Minds seizoen 15 op Disney Plus Star?

Wanneer komt Criminal Minds seizoen 15 op Disney Plus Star? Helaas is het op dit moment nog niet bekend wanneer Disney ook het vijftiende seizoen van Criminal Minds toevoegt aan zijn aanbod. De streamingdienst heeft wel al de rechten van de veertien seizoenen in zijn bezit, maar voor nu ziet het ernaar uit dat de rechten voor seizoen 15 nog elders liggen.

Het lijkt een kwestie van tijd tot de rechten bij een andere partij zijn verlopen, zodat seizoen 15 alsnog naar Disney+ Star kunt komen. Het blijft echter wachten tot Disney daar officiƫle uitspraken over doet.

Wil jij als eerste weten wanneer Criminal Minds seizoen 15 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!