Laatste Nieuws

Wanneer komt Cruella op Disney+?

Cruella Disney Plus

Wanneer komt Cruella op Disney+? Disney maakte op 17 februari meer bekend over Cruella. De laatste tijd is hard gewerkt aan de film met Emma Stone in de hoofdrol en inmiddels is duidelijk dat de film vanaf 28 mei in de bioscopen te zien is, mits de bioscopen tegen die tijd weer open zijn. Maar wanneer mogen we de film op Disney+ verwachten?

Cruella

Cruella is terug. In de film worden we meegenomen naar het verhaal van Cruella de Vil, de schurk uit 101 DalmatiĆ«rs. We worden meegenomen naar de ontstaangeschiedenis van Estella ‘Cruella’ de Vil. Alhoewel ze opgroeit als arme Estella, groeit ze uit tot een succesvolle maar tegelijkertijd gemene modeontwerpster.

Wanneer komt Cruella op Disney+?

Wanneer komt Cruella op Disney+? Het is niet ondenkbaar dat Disney+ met Cruella eenzelfde pad zal volgen als eerder gebeurd is met Raya The Last Dragon. Die film verschijnt op 5 maart in de bioscoop en wordt vanaf die dag ook meteen met VIP-toegang aangeboden via Disney+. Daarvoor betaal je een bedrag van 21,99 euro. Drie maanden later, op vrijdag 4 juni, wordt de film gratis gelanceerd voor alle Disney Plus-abonnees.

Mocht dezelfde weg bewandeld worden voor Cruella, dan kunnen we vanaf 28 mei aan de slag met de gloednieuwe Disney-film. Op dat moment zal het echter wel eerst gaan om het kopen van VIP-toegang. Het is niet ondenkbaar dat we vanaf 28 mei drie maanden zullen moeten wachten tot de film gratis naar Disney+ komt. Dat zou betekenen dan een gratis-release in augustus betekenen. Zolang Disney daar echter geen officiƫle uitspraken over doet, blijft het gissen.

Wil jij als eerste weten wanneer Cruella op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!