Laatste Nieuws

Wanneer komt Encanto op Disney Plus?

Encanto Disney Plus

Wanneer komt Encanto op Disney Plus? Disney’s nieuwste animatiefilm Encanto draait sinds november 2021 in de bioscoop. De film wordt goed ontvangen en heeft tot op heden een IMDb score gekregen van 7.7. Nu blijkt dat we op Disney Plus niet lang hoeven te wachten op de release van Encanto. Nog dit jaar verschijnt de film namelijk al in het aanbod van Disney Plus.

Encanto

Encanto is de nieuwste animatiefilm van Disney+. In de film worden we meegenomen naar Colombia waar een magisch gezin in een magisch huis gevolgd wordt. De Madrigals wonen verborgen in de bergen van Colombia in een levendige stad. De magie van de Encanto heeft ervoor gezorgd dat elke kind in het gezin gezegd is met een uniek geschenk. De een heeft een superkracht en de ander een kracht tot genezen. Elk kind heeft er één, behalve Mirabel. Tot ze ontdekt dat de magie rond de Encanto in gevaar is. Misschien is zij wel de enige hoop van de familie.

Wanneer komt Encanto op Disney Plus?

Wanneer komt Encanto op Disney Plus?  Toen Disney+ net verscheen, werd al snel duidelijk hoelang we zouden moeten wachten op de release van nieuwe bioscoopfilms op Disney+. Gesproken werd toentertijd over een periode van ongeveer zeven maanden tussen de release in de bioscoop en de release op Disney+. Dat blijkt voor Encanto niet op te gaan.

De animatiefilm komt namelijk al razendsnel naar Disney Plus. Encanto wordt als een vervroegd kerstcadeau toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Op 24 december is de film op Disney+  te bekijken. Daarmee is Disney+ er razendsnel bij.

Wil jij als eerste weten wanneer Encanto op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!