Star

Wanneer komt Feyenoord documentaire op Disney Plus Star?

Feyenoord Disney Plus

Wanneer komt Feyenoord documentaire op Disney Plus Star? Disney liet in september 2020 voor het eerst wat los over een documentaire omtrent de Rotterdamse voetbalclub. In februari werd meer bekend over de documentaire, maar een releasedatum werd tot op heden nog niet bekendgemaakt. Daar valt voor nu ook nog weinig over te zeggen.

Feyenoord docu

In de documentaire van Feyenoord krijgen we een kijkje achter de schermen bij de Rotterdamse topclub. Commercieel directeur Joris van Dijk sprak er alvast over. “Dit past perfect bij onze ambitie om de uitstraling en impact van Feyenoord te vergroten. Wij willen een open en transparante club zijn en dit is daarvan het ultieme bewijs. Het is voor ons een belangrijke stap om samen met een internationale partner als Disney al onze supporters een unieke blik op het reilen en zeilen van onze prachtige club te kunnen geven.”

Wanneer komt Feyenoord documentaire op Disney Plus Star?

Helaas is het nog niet bekend wanneer we op Disney Plus Star aan de slag kunnen met de documentaire van Feyenoord. Al op 15 september 2020 hoorden we voor het eerst over de documentaire en de afgelopen periode is de club dan ook veelvuldig gevolgd. Tot op heden werd echter nog niets bekend over de releasedatum van de Feyenoord documentaire op Disney Plus.

Het valt voor nu lastig in te schatten wanneer we aan de slag kunnen met de documentaire. De opnames begonnen aan het begin van het seizoen 2020 – 2021. Mogelijk kiest Disney er dan ook voor om de documentaire in de zomerstop te lanceren. Dat is echter slechts een gok en het is wachten op de officiĆ«le bevestiging van Disney+.

Wil jij als eerste weten wanneer de Feyenoord documentaire op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!