Star

Wanneer komt Feyenoord documentaire op Disney Plus Star?

Feyenoord Disney Plus

Wanneer komt Feyenoord documentaire op Disney Plus Star? Disney liet in september 2020 voor het eerst wat los over een documentaire omtrent de Rotterdamse voetbalclub. In februari werd meer bekend over de documentaire, maar een releasedatum liet even op zich wachten. Tot nu, want Disney heeft bekendgemaakt dat de documentaire op 27 augustus naar de streamingdienst komt.

Feyenoord docu

In de documentaire van Feyenoord krijgen we een kijkje achter de schermen bij de Rotterdamse topclub. Commercieel directeur Joris van Dijk sprak er alvast over. “Dit past perfect bij onze ambitie om de uitstraling en impact van Feyenoord te vergroten. Wij willen een open en transparante club zijn en dit is daarvan het ultieme bewijs. Het is voor ons een belangrijke stap om samen met een internationale partner als Disney al onze supporters een unieke blik op het reilen en zeilen van onze prachtige club te kunnen geven.”

Wanneer komt Feyenoord documentaire op Disney Plus Star?

Lange tijd was het onbekend wanneer we op Disney Plus Star aan de slag kunnen met de documentaire van Feyenoord. Al op 15 september 2020 hoorden we voor het eerst over de documentaire en de afgelopen periode is de club dan ook veelvuldig gevolgd. Pas in mei, vlak voor het einde van het Eredivisie-seizoen, werd de releasedatum van de nieuwe Disney Original bekend.

De opnames begonnen aan het begin van het seizoen 2020 – 2021. Nu is duidelijk dat ‘Dat ene woord – Feyenoord’ vanaf 27 augustus 2021 te bekijken is op Disney+. In de documentaire krijgen we unieke beelden uit onder meer de kleedkamer en de boardroom.

Wil jij als eerste weten wanneer de Feyenoord documentaire op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!