Laatste Nieuws

Wanneer komt Frozen 2 op Disney Plus?

Frozen II Disney Plus

Wanneer komt Frozen 2 op Disney Plus? Disney lanceert dit jaar een gloednieuwe Frozen film. Na het succes van de eerste film die op 11 december 2013 in première ging in Nederland, kunnen we vanaf 20 november 2019 in de bioscopen aan de slag met een vervolg. Maar wanneer mogen we Frozen 2 op Disney Plus verwachten?

Frozen 2

In het eerste deel van Frozen keken we mee met de twee prinsessen van Arendella: Elsa en Anna. Als Elsa wegloopt, gaat Anna samen met de bergbeklimmer Kristoff op pad om haar terug te vinden. Alleen Elsa kan de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is namelijk beëindigen. In het tweede deel van de film zien we hoe Elsa, Anna, Kristoff en Olaf voor een nieuw avontuur staan. Ze zullen diep de bossen intrekken om een eeuwenoud mysterie op te kunnen lossen.

Wanneer komt Frozen 2 op Disney Plus?

Wanneer komt Frozen 2 op Disney Plus? Het tweede deel van Frozen gaat op 20 november 2019 in première in de bioscopen. Nu Disney echter zijn eigen streamingdienst heeft, is het de vraag hoelang het duurt voordat Frozen II daar te bekijken is. Inmiddels heeft Disney meer bekendgemaakt over de releasedatum van Frozen II.

Het was de bedoeling dat Disney de film op 10 juli 2020 zou toevoegen aan het aanbod van de streamingdienst. Inmiddels is ervoor gekozen om de film, vanwege de uitbraak van het coronavirus, nog eerder naar Disney+ te brengen. Al vanaf 17 maart kunnen we met de film aan de slag.

Wil jij als eerste weten wanneer Frozen 2 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!