Laatste Nieuws

Wanneer komt Frozen 2 op Disney Plus?

Frozen II Disney Plus

Wanneer komt Frozen 2 op Disney Plus? Disney lanceert dit jaar een gloednieuwe Frozen film. Na het succes van de eerste film die op 11 december 2013 in première ging in Nederland, kunnen we vanaf 20 november 2019 in de bioscopen aan de slag met een vervolg. Maar wanneer mogen we Frozen 2 op Disney Plus verwachten?

Frozen 2

In het eerste deel van Frozen keken we mee met de twee prinsessen van Arendella: Elsa en Anna. Als Elsa wegloopt, gaat Anna samen met de bergbeklimmer Kristoff op pad om haar terug te vinden. Alleen Elsa kan de eeuwigdurende winter die over hun koninkrijk gevallen is namelijk beëindigen. In het tweede deel van de film zien we hoe Elsa, Anna, Kristoff en Olaf voor een nieuw avontuur staan. Ze zullen diep de bossen intrekken om een eeuwenoud mysterie op te kunnen lossen.

Wanneer komt Frozen 2 op Disney Plus?

Wanneer komt Frozen 2 op Disney Plus? Het tweede deel van Frozen gaat op 20 november 2019 in première in de bioscopen. Nu Disney echter zijn eigen streamingdienst heeft, is het de vraag hoelang het duurt voordat Frozen II daar te bekijken is. Helaas is daar op dit moment nog geen officiële uitspraak over naar buiten gekomen.

Ook is het lastig om naar het verleden te kijken, al heeft Frozen II met Dumbo wel al een voorbeeld. Zo ging de film over de vliegende olifant op 27 maart in première in de bioscoop en werd de film op 3 november toegevoegd aan het aanbod van Disney Plus. Het is dan ook niet ondenkbaar dat we ook op Frozen II ongeveer een half jaar moeten wachten. Zolang Disney Plus daar echter geen officiële uitspraken over doet, blijft het gissen.

Wil jij als eerste weten wanneer Frozen 2 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!