Laatste Nieuws

Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney Plus Star?

Greys Anatomy Disney Plus

Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney Plus Star? Disney slaagde er bij de lancering van zijn nieuwe sectie Star erin om meteen zestien seizoenen van Grey’s Anatomy naar de streamingdienst te halen. De serie is tenslotte afkomstig van ABC dat sinds 1996 een onderdeel is van Disney. Helaas werd het zeventiende seizoen niet meteen toegevoegd aan het aanbod. De grote vraag is nu dan ook wanneer we seizoen 17 van Grey’s Anatomy op Disney+ Star mogen verwachten.

Ziekenhuisserie

Met Grey’s Anatomy heeft Disney+ Star meteen een ziekenhuisserie te pakken. De serie is afkomstig van Shonda Rhimes en vertelt het verhaal van Meredith Grey. Ze is een aspirant chirurg en de dochter van een van de beste chirurgen. Meredith heeft niet alleen te maken met professionele uitdagingen, maar ook persoonlijke uitdagingen.

Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney Plus Star?

Wanneer komt Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney Plus Star? In de Verenigde Staten is het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy inmiddels in volle gang. De eerste afleveringen werden op 12 november 2020 uitgezonden en sindsdien verscheen wekelijks een nieuwe aflevering bij ABC. Na zes afleveringen kwam het seizoen in een break terecht, maar vanaf 11 maart worden de resterende tien afleveringen uitgezonden. De grote vraag is nu hoelang we op Disney moeten wachten tot het complete zevende seizoen verschijnt.

Gezien Star nieuw is bij Disney+ en we nog niet weten hoe Disney het precies aanpakt met nieuwe seizoenen, is het enigszins de vraag wanneer we aan de slag kunnen met het zeventiende seizoen van Grey’s Anatomy. Het valt niet uit te sluiten dat seizoen 17 nadat hij volledig is uitgezonden bij ABC al razendsnel naar Disney+ Star komt. In dat geval mogen we rekening houden met een lancering medio 2021.

Wil jij als eerste weten wanneer Grey’s Anatomy seizoen 17 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!