Laatste Nieuws

Wanneer komt High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2 op Disney Plus?

High School Musical The Series Netflix

Wanneer komt High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2 op Disney Plus? Nog voordat het eerste seizoen van de Amerikaanse musicalserie is verschenen, werd al duidelijk dat er ook een vervolg is besteld. We mogen dan ook uitkijken naar nog meer afleveringen van High School Musical: The Musical: The Series.

High School Musical: The Series

In High School Musical: The Musical: The Series worden we opnieuw meegenomen naar East High. Het verhaal speelt zich vijftien jaar na de films af en volgt een nieuwe groep leerlingen. De musicaldocente van de groep komt op het idee om de musicalversie van de originele film op te voeren. Dat heeft nog nooit een klas gedaan en dus gaat ze aan de slag met audities. Daaraan doen onder meer Troy, Gabriella, Ryan en Sharpay mee. Met een knipoog naar de oude films volgen we in de nieuwe serie onder meer liefdes, rivalen en vriendschappen.

Wanneer komt High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2 op Disney Plus?

Wanneer komt High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2 op Disney Plus? Het goede nieuws is dat we nu al weten dat er een vervolg komt van High School Musical: The Series. De films waren in het verleden uiterst populair en al voor de release zag het ernaar uit dat de nieuwe reeks ook goed zou scoren. Dat is ook gebeurd en gelukkig weten we inmiddels wanneer het tweede seizoen verschijnt. Seizoen 2 van de serie komt namelijk in mei naar Disney Plus. Op 14 mei is het zover.

Wil jij als eerste weten wanneer High School Musical seizoen 2 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!