Laatste Nieuws

Wanneer komt High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 op Disney Plus?

High School Musical

Wanneer komt High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 op Disney Plus? Het tweede seizoen van High School Musical is inmiddels te bekijken op Disney+, maar het ziet er voor nu nog niet naar uit dat we ook snel aan de slag kunnen met een derde seizoen. Dat heeft alles te maken met het feit dat het nog niet bekend is of de serie ├╝berhaupt een derde seizoen krijgt. Voor nu is een derde seizoen namelijk nog niet besteld, al zijn de eerste signalen positief.

High School Musical: The Series

De terugkeer van High School Musical is een groot succes op Disney+. De reeks speelt zich opnieuw af op East High. Vijftien jaar na de films volgen we een nieuwe groep leerlingen. De musicaldocente van de groep vindt het tijd voor een nieuwe musical. Het wordt de musicalversie van de originele film, iets wat nog nooit een klas heeft gedaan. Ze gaat aan de slag met audities waar onder meer Troy, Gabriella, Ryan en Sharpay aan meedoen. De film toont onder meer liefdes, rivalen en vriendschappen.

Wanneer komt High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 op Disney Plus?

Wanneer komt High School Musical: The Musical: The Series seizoen 3 op Disney Plus? Disney heeft tot op heden nog geen groen licht gegeven voor een derde seizoen van High School Musical. Toch lijkt er wel een seizoen 3 te komen van de populaire reeks. Olivia Rodrigo liet eerder tenslotte al weten sowieso de komende twee jaren nog aan de serie te zijn verbonden. Daarmee lijkt HSMTMTS in ieder geval tot 2023 zeker van nieuwe seizoenen, mits de kijkcijfers niet ineens drastisch instorten.

Mocht er een derde seizoen komen, dan lijken we wel nog even te moeten wachten tot dat derde seizoen echt op Disney+ verschijnt. Het tweede seizoen zou eigenlijk in november 2020 verschijnen, maar liep door de pandemie vertraging op en verscheen pas in mei 2021. Een derde seizoen wordt ook nog eerder dan ergens in mei 2023 op Disney+ verwacht.

Wil jij als eerste weten wanneer High School Musical seizoen 3 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!