Marvel

Wanneer komt Loki seizoen 2 op Disney+?

Loki Disney Plus

Wanneer komt Loki seizoen 2 op Disney+? Voor de release van Loki zijn er op Disney+ al twee andere Marvel-series verschenen. Disney trapt af met WandaVision en niet veel later was het ook de beurt aan The Falcon and the Winter Soldier. Van beide titels lijkt geen tweede seizoen te komen, maar bij Loki is dat anders. Daar lijken we wel een tweede seizoen op Disney+ van te mogen verwachten.

Loki derde Marvel-serie

Loki speelt zich af na de gebeurtenissen uit Avengers: Endgame. We volgen Loki, de broer van Thor. Loki is in het bezit gekomen van de Tesseract. Een mooi moment om zich aan te sluiten bij de Time Variance Authority. Loki kan nu namelijk door de tijd reizen.

Wanneer komt Loki seizoen 2 op Disney+?

Wanneer komt Loki seizoen 2 op Disney+? Nog voor de release van het eerste seizoen van de Marvel-serie, werd al duidelijk dat er zeer waarschijnlijk ook een tweede seizoen zal komen. Wel lijken we even op dat tweede seizoen te moeten wachten. Zo verwachten we Loki seizoen 2 niet eerder dan ergens in 2022 op Disney+ te kunnen verwelkomen.

Nate Moore, werkzaam bij Marvel Studios, sprak al over de toekomst van de MCU op Disney+. Daaruit bleek dat hij altijd ‘de mogelijkheden wil hebben’ voor meer seizoenen. Loki zou daarbij de meest logische kandidaat zijn om te worden vernieuwd.

Wil jij als eerste weten wanneer Loki seizoen 2 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!