Laatste Nieuws

Wanneer komt Love, Victor seizoen 2 op Disney+ Star?

Love Victor Disney Plus

Wanneer komt Love, Victor seizoen 2 op Disney+ Star? Sinds de lancering van Star kunnen we op Disney+ aan de slag met het eerste seizoen van Love, Victor. Iedere week verschijnt er een nieuwe aflevering online van het eerste seizoen van de serie. Nu is echter al duidelijk dat het niet bij dat eerste seizoen blijft. Love, Victor is al vernieuwd voor een tweede seizoen.

Love, Simon

In navolging van de film Love, Simon uit 2018 kunnen we op Disney+ sinds kort aan de slag met Love, Victor. De serie speelt zich af in dezelfde wereld als de film. Het draait om Victor, die we volgen op zijn reis naar zelfontdekking. Terwijl hij zich aanpast aan een nieuwe stad, worstelt hij ondertussen met zijn seksuele geaardheid.

Wanneer komt Love, Victor seizoen 2 op Disney+ Star?

Het eerste seizoen van Love, Victor is sinds de lancering van Star wekelijks te bekijken op Disney+. Nog voordat die afleveringen te zien waren via Star, werd al duidelijk dat er ook een tweede seizoen zou volgen. Hulu maakte recent bekend dat de zender vanaf vrijdag 11 juni start met het uitzenden van de tien afleveringen van seizoen 2.

Het is niet ondenkbaar dat de afleveringen dan ook meteen wekelijks naar Disney+ komen. In dat geval hoeven we niet lang te wachten op het tweede seizoen. Het blijft echter even afwachten tot Disney daar zelf officiƫle uitspraken over doet.

Vervolg

We weten overigens al wat ons in dat tweede seizoen te wachten staat. Zo valt in de beschrijving al te lezen dat het seizoen start aan het begin van Victor’s eerste jaar op Creekwood High. Hij is net uit de kast gekomen en staat voor nieuwe uitdagingen. Zijn familie worstelt met zijn onthulling en Mia is diepbedroefd achtergelaten.

Wil jij als eerste weten wanneer Love, Victor seizoen 2 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!