Laatste Nieuws

Wanneer komt Maleficent 2: Mistress of Evil op Disney+?

Maleficent 2 Disney Plus

Wanneer komt Maleficent 2: Mistress of Evil op Disney+? Maleficent werd in 2019 voorzien van een vervolg, maar wanneer mogen we dat tweede deel op Disney Plus verwachten? Het ziet ernaar uit dat we niet lang hoeven te wachten voordat Maleficent 2 naar de streamingdienst komt. Inmiddels heeft Disney+ de releasedatum bevestigd.

Maleficent 2

Maleficent 2, ook wel bekend onder de naam Maleficent: Mistress of Evil, verscheen in 2019. In de familiefilm zien we dat Prince Philip eindelijk zover is om Aurora ten huwelijk te vragen. Daarmee lijkt er ook een einde te komen aan de vijandigheid tussen Ulstead en The Moors. In dit deel zetten Maleficent en haar peetdochter Aurora ook steeds meer hun vraagtekens bij de complexe familiebanden. Er ontstaan zelfs onverwachte bondgenoten.

Wanneer komt Maleficent 2: Mistress of Evil op Disney+?

Wanneer komt Maleficent 2: Mistress of Evil op Disney+? Het tweede deel van Maleficent verscheen op 16 oktober 2019 in de bioscoop. Zoals het er nu naar uitziet hoeven we niet lang te wachten totdat deel 2 komt.

Een woordvoerder van Disney+ gaf tenslotte eerder al aan dat het de bedoeling is dat er een periode van zeven maanden komt te zitten tussen de release in de bioscoop en op de streamingdienst. Dat zou betekenen dat we rekening moeten houden met een release op Disney+ in mei 2020. En dat blijkt ook te kloppen, want de film komt op vrijdag 29 mei naar Disney+.

Wil jij als eerste weten wanneer Maleficent 2 op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!