Laatste Nieuws

Wanneer komt Nomadland op Disney+?

Nomadland Disney Plus Star

Wanneer komt Nomadland op Disney+ Star? Met Nomadland heeft Searchlight Pictures een nieuwe hit te pakken. Het is de bedoeling dat de film vanaf 25 maart zal draaien in de Nederlandse bioscopen, maar mochten die tegen die tijd nog dicht zijn, dan kunnen we Nomadland spoedig op Disney+ Star verwachten. Mocht de bioscooprelease namelijk niet doorgaan, dan staat de release van Nomadland op Disney Plus gepland voor 30 april 2021.

Amerikaanse dramafilm

Van Nomadland werd op maandag bekend dat het genomineerd was voor zes Ocars. De film volgt Fern (McDoarmand), een vrouw die, na de economische crisis vanuit een bedrijfsstad is vertrokken naar het platteland van Nevada. Nu pakt ze haar busje in en gaat ze op pad om een leven buiten de conventionele samenleving te verkennen als een moderne nomade.

Wanneer komt Nomadland op Disney+?

Wanneer komt Nomadland op Disney+? Het is in eerste instantie de bedoeling dat Nomadland gewoon gelanceerd wordt in de bioscoop. Door de coronapandemie zijn veel cinema’s momenteel echter gesloten en dat zorgt ervoor dat de release van Nomadland wordt bemoeilijkt.

Nomadland zou op 25 maart in première moeten gaan in de bioscoop. Mocht dat niet lukken, dan komt de film al razendsnel naar Disney+ Star. In dat geval kunnen we namelijk al vanaf 30 april aan de slag met de film. Die release geldt naast Nederland ook voor Engeland, Ierland en Canada.

Wil jij als eerste weten wanneer Nomadland op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!