Laatste Nieuws

Wanneer komt Only Murders in the Building seizoen 2 op DisneyPlus

Only Murders in the Building DisneyPlus Star

Only Murders in the Building is de hit van het najaar op Hulu en in Nederland op Disney+. Razendsnel werd de komische crimeserie verlengd. Zeker nu het seizoen is afgelopen volgt de grote vraag… Wanneer komt Only Murders in the Building seizoen 2 op Disney+?

Drie podcastfans stuiten op een moord

In een dure flat in New York komen twee oude mannen (Steve Martin en Martin Short) per toeval in aanraking met een jonge en bijdehante dame (Selena Gomez). De enige overeenkomst die ze hebben is de liefde voor truecrime podcasts. Wanneer er niet veel later een moord wordt gepleegd in hun flatgebouw, besluiten ze om zelf een podcast te gaan maken. Een bizar onderzoek wordt gestart, met nog meer bizarre onthullingen.

Only Murders in the Building gaat verder

Het eerste seizoen van Only Murders in the Building kent een flinke cliffhanger, waardoor een verlenging geen verrassing was. Nog niet eens halverwege het seizoen kwamen Hulu en Disney al met het nieuws dat er een tweede seizoen komt. De drie hoofdpersonages zullen terugkeren, want Gomez, Martin en Short reageerden alle drie erg verheugd met de verlenging. Maar wanneer komt Only Murders in the Building seizoen 2 op DisneyPlus?

Wanneer komt Only Murders in the Building seizoen 2 op Disney+?

Een officiële releasedatum is er nog niet, dus we weten nog niet exact wanneer Only Murders in the Building seizoen 2 op DisneyPlus komt. Wel kunnen we een aardige indicatie geven. Het script voor het vervolg was al grotendeels geschreven en co-creator John Hoffman liet in een interview met Queerty al weten dat eind 2021 de opnames al van start zullen gaan. De kans is daardoor erg groot dat in het najaar van 2022 het tweede seizoen zal verschijnen.

Opnieuw wekelijkse afleveringen?

In de Verenigde Staten is Only Murders in the Building te zien op Hulu. Deze streamingdienst is onderdeel van Disney en daardoor is de reeks in Nederland te zien op Disney+. Met een week vertraging waren er wekelijkse aflevering te zien in Nederland. De verwachting is dat dit ook voor het tweede seizoen het geval zal zijn.