Laatste Nieuws

Wanneer komt Onward op Disney+?

Onward Disney Plus

Wanneer komt Onward op Disney+? Onward is de nieuwste film die Pixar heeft gemaakt voor Disney. De film ging in première tijdens het Berlin Film Festival op 21 februari 2020 en verscheen vervolgens in maart in de bioscoop. Maar wanneer mogen we de film op Disney Plus verwachten? Inmiddels is de datum bekend.

Onward

Onward speelt zich af in een fantasiewereld. We worden meegenomen naar een buitenwijk waar de twee tienerelfbroers Ian en Barley Lightfoot op reis gaan. Hun doel? Ontdekken of er genoeg magie is overgebleven om nog één laatste dag door te kunnen brengen met hun vader die stierf toen zij jong waren.

Wanneer komt Onward op Disney+?

Wanneer komt Onward op Disney+? Een woordvoerder van Disney+ gaf al eens aan dat het de bedoeling is dat films binnen zeven maanden na de release in de bioscoop ook worden toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst.

Mocht dat ook gebeuren bij Onward, dan hoeven we niet lang te wachten totdat de Pixar-film gelanceerd wordt. In dat geval moesten we tenslotte rekening houden met een release ergens in oktober 2020. Inmiddels heeft Disney+ de officiële datum bekendgemaakt. Vanaf 16 oktober is de film te bekijken in het aanbod van de streamingdienst.

Wil jij als eerste weten wanneer Onward op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!