Marvel

Wanneer komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+?

Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings

Wanneer komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+? Met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings heeft Disney een nieuwe Marvel-film te pakken. De verwachtingen van de film zijn hoog, maar wanneer mogen we hem op Disney+ verwachten? Inmiddels is duidelijk geworden dat de film vanaf 1 september in de Nederlandse bioscopen draait. Maar wanneer komt de Marvel-titel ook naar Disney+? Inmiddels is duidelijk dat de film op 12 november 2021 naar Disney+ komt.

Marvel-film

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings introduceert een nieuwe held in het MCU. Shang-Chi lijkt een doodnormale twintiger. Hij houdt van selfies maken, social media en karaoke. Wat niemand weet, is dat hij door zijn vader is opgeleid tot een van de dodelijkste moordenaars ter wereld. Al duurt het niet lang voordat zijn verleden hem inhaalt.

Wanneer komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+?

Wanneer komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+? De film draait sinds 1 september in de Nederlandse bioscopen. Inmiddels is ook duidelijk dat we op Disney+ niet heel veel langer hoeven te wachten. De film komt namelijk al op 12 november naar Disney+. Op dat moment is het een bijzondere dag. Disney+ bestaat dan namelijk precies twee jaar. We mogen dan ook heel wat moois verwachten op 12 november.

Wil jij als eerste weten wanneer Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!