Marvel

Wanneer komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+?

Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings

Wanneer komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+? Met Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings heeft Disney een nieuwe Marvel-film te pakken. De verwachtingen van de film zijn hoog, maar wanneer mogen we hem op Disney+ verwachten? Inmiddels is duidelijk geworden dat de film vanaf 1 september in de Nederlandse bioscopen draait. Maar wanneer komt de Marvel-titel ook naar Disney+?

Marvel-film

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings introduceert een nieuwe held in het MCU. Shang-Chi lijkt een doodnormale twintiger. Hij houdt van selfies maken, social media en karaoke. Wat niemand weet, is dat hij door zijn vader is opgeleid tot een van de dodelijkste moordenaars ter wereld. Al duurt het niet lang voordat zijn verleden hem inhaalt.

Wanneer komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+?

Wanneer komt Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+? De makers van de film hebben inmiddels duidelijk gemaakt dat de film vanaf 1 september draait in de Nederlandse bioscopen. Daarmee kunnen we inmiddels ook een voorzichtige schatting doen wat betreft de release op Disney+.

Het valt niet uit te sluiten dat wanneer de film eenmaal een paar maanden in de bioscopen heeft gedraaid, dat de film via VIP-toegang beschikbaar komt via Disney+. Daarna is het uiteraard de vraag wanneer Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings voor iedereen gratis beschikbaar komt op de streamingdienst. Dat lijkt zeven maanden na de bioscooprelease te gebeuren. In dat geval kunnen we vanaf maart 2021 via Disney+ aan de slag met de nieuwste Marvel-titel.

Wil jij als eerste weten wanneer Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!