Star

Wanneer komt Solar Opposites seizoen 3 op Disney+ Star?

Solar Opposites Disney Plus

Wanneer komt Solar Opposites seizoen 3 op Disney+ Star? De eerste twee seizoenen werden achter elkaar uitgezonden op de streamingdienst, maar nu is het toch echt enige tijd voor de animatieserie verder gaat. Het goede nieuws is alvast dat Hulu, dat Solar Opposites oorspronkelijk uitzond, al een derde seizoen heeft besteld. Nu is het nog de vraag wanneer de episodes zullen worden gelanceerd.

Solar Opposites van makers Rick and Morty

Solar Opposites is een nieuwe serie van de makers van Rick en Morty. Opnieuw is het een kleurrijke animatieserie die qua geweld en grofheid de randen opzoekt. En een bijzonder avontuur vertelt, of eigenlijk twee. In de eerste plaats de aliens die naar de aarde zijn gekomen nadat hun eigen planeet is ontploft. Ze ontdekken de aarde en alle rare gewoontes van de mensen. Tegelijkertijd is er een samenleving ontstaan in de grote wandkast van Jesse en Terry. Terry verkleinde mensen en stopte ze hierin. Er ontstond een dystopische samenleving die doet denken aan bijvoorbeeld The 100 en Snowpiercer. Deze verhaallijn is soms nog fascinerender dan die van de aliens.

Wanneer komt Solar Opposities seizoen 3 op Disney+ Star?

Wanneer komt Solar Opposites seizoen 3 op Disney+ Star? Daarvoor is de streamingdienst in eerste instantie afhankelijk van Hulu. Hulu heeft al een derde seizoen besteld van de animatieserie. Het goede nieuws daarbij is dat het seizoen langer is dan de vorige twee. Er komen namelijk twaalf afleveringen in tegenstelling tot de acht van de eerste seizoenen.

Daar zit ook wel gelijk een struikelblok. Op Hulu verschenen alle afleveringen tegelijk en deze moeten dus allemaal af zijn wanneer de reeks wordt gelanceerd. Op 8 mei 2020 kwam seizoen 1 op Hulu, op 26 maart 2021 het tweede seizoen. De verwachting is dus wel dat het tot het voorjaar van 2022 zal duren voor seizoen van Solar Opposites te zien zal zijn.

En vervolgens wanneer gaat Disney+ dan Solar Opposites uitzenden? De kans is erg groot dat ze net zoals bij de eerste twee seizoenen het ritme aan zullen houden van wekelijkse afleveringen. Wanneer het derde seizoen in de Verenigde Staten op Hulu begint, ligt het in de lijn der verwachting dat Disney+ hier ook direct mee zal beginnen in Nederland. De beste schatting is dan dus ook voorjaar 2022.

Wil jij als eerste weten wanneer Solar Opposites seizoen 3 op Disney+ Star staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!