Marvel

Wanneer komt Spider-Man: No Way Home naar Disney Plus?

Spider-Man No Way Home Disney Plus

Wanneer komt Spider-Man: No Way Home naar Disney Plus? Spider-Man No Way Home draait sinds 16 december in de bioscoop. De grote vraag is nu wanneer we op Disney+ aan de slag kunnen met de nieuwe Marvel-film. Helaas lijken we op Disney+ lang te moeten wachten op de release van Spider-Man: No Way Home. Mede door een deal van Sony met Netflix is het nog maar de vraag wanneer de film wordt toegevoegd aan het aanbod van Disney+.

Spider-Man: No Way Home

Spider-Man: No Way Home is de nieuwste Spider-Man film. Nu de ware identiteit van Spider-Man bekend is, lukt het Peter niet langer om zijn normale leven te scheiden met dan van zijn rol als superheld. Hij hoopt dat Dr. Strange hem kan helpen om het ongedaan te maken. Wat hij dan nog niet weet, is dat dat enorme risico’s met zich meebrengt. Lukt het hem om op tijd te ontdekken wat werkelijk nodig is om Spider-Man te zijn?

Wanneer komt Spider-Man: No Way Home naar Disney Plus?

Wanneer komt Spider-Man: No Way Home naar Disney Plus? Helaas lijkt het lange tijd te duren tot Spider-Man: No Way Home naar Disney Plus komt. Sterker nog, de kans is zelfs aanwezig dat Spider-Man: No Way Home helemaal niet naar Disney+ komt. Spider-Man: No Way Home is weliswaar een Marvel-film, maar deze is gemaakt door Sony. Die partij heeft met Netflix een deal gesloten waardoor films vanaf 2022 na de bioscoop eerst naar Netflix gaan. Hier zit vermoedelijk wel nog de stap voor naar diensten zoals Pathé Thuis, hier zal Spider-Man: No Way Home los huren zijn.

De streamingdienst heeft daarbij een exclusieve window afgedwongen van liefst achttien maanden. Spider-Man: No Way Home zal dan ook niet eerder dan pas ergens midden 2023 naar Disney+ komen. Daarbij is het zelfs de vraag of de film dan überhaupt nog naar Disney+ komt. Voor nu is het in ieder geval een kwestie van geduld hebben.

➡ Meld je nu aan bij Disney+

Wil jij als eerste weten wanneer Spider-Man: No Way Home op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!