Star Wars

Wanneer komt Star Wars: The Bad Batch seizoen 2 op Disney+?

Star Wars The Bad Batch Disney Plus

Wanneer komt Star Wars: The Bad Batch seizoen 2 op Disney+? Niet alleen de live-action Star Wars-films en -series doen het goed, ook de animatieshows hebben veel fans. Star Wars: The Bad Batch is uitgegroeid tot een grote hit en krijgt een tweede seizoen, maar wanneer mogen we dat op Disney Plus verwachten?

Star Wars: The Bad Batch

Star Wars: The Bad Batch volgt Hunter, Echo, Tech, Wrecker en Crosshair, een groep experimentele ‘elite-klonen’, ook wel de ‘Bad Batch’ genoemd. Dit groepje losbandige soldaten werd voor het eerst geïntroduceerd als Clone Force 99 in The Clone Wars seizoen 7), en dat smaakte naar meer. In Star Wars: The Bad Batch pogen zij hun weg te vinden in een snel veranderend universum, in de nasleep van de Clone War, die zijn sporen heeft achtergelaten.

Wanneer komt Star Wars: The Bad Batch seizoen 2 op Disney Plus?

Wanneer komt Star Wars: The Bad Batch seizoen 2 op Disney Plus? Begin augustus kondigden Disney en Lucasfilm officieel aan dat The Bad Batch een tweede seizoen zou krijgen! De geestelijk vader van de show, Dave Filoni (tevens de man achter het populaire The Clone Wars) reageerde: “Het hele team van Lucasfilm Animation en ik willen Disney+ bedanken voor de kans om de verhalen te vertellen die we nog op stapel hebben liggen.” Disney Plus-president Michael Paull zei: “De reactie van de fans op The Bad Batch heeft ons overweldigd en we kijken nu al uit naar het tweede seizoen van de serie. Het geanimeerde universum van Star Wars op Disney+ wordt groter en groter.”

Er komt dus officieel een tweede seizoen van The Bad Batch, maar we moeten nog wel eventjes wachten alvorens dat op Disney+ verschijnt. In 2022 is het zover, maar de kans is klein dat het dan om de eerste helft van het jaar gaat. De seizoenfinale van de eerste reeks is immers pas net te bekijken. Vermoedelijk zul je in ieder geval een jaartje geduld moeten hebben.

Ben jij benieuwd waar The Bad Batch precies in de (animatie)tijdlijn van Star Wars past? Pak dan dit artikel erbij.

Wil jij als eerste weten wanneer Star Wars: The Bad Batch op Disney+ staat? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!